ACTIVE DENTAL PRACTICE

НАШИЯТ ЕКИП

д-р Мисак Топчиян

Основател и Лекар Дентална Медицина

_________________________

Движещата сила за него и за неговия екип е достигането на безупречна прецизност и съвършенство в работата. Воден от желанието си да помага на своите пациенти и да предлага възможно най-доброто лечение за тях, Д-р Топчиян основава Дентална Практика „Active”. Място където пътищата си пресичат съвременно лечение, артистизъм, топло отношение и последно поколение технологии и материали.

Завършил дентална медицина преди 10 години, Д-р Мисак Топчиян не спира да се усъвършенства. Преминава множество следдипломни курсове и семинари както в страната, така и в чужбина, с които повишава квалификацията си в сферата на естетичната стоматология, директни и индиректни възстановявания, лечение на изтриванията на зъбите и имплантологията.

Работи в сферата на:

R

Директни възстановявания

R

Естетична и възстановителна стоматология

R

Имплантология

д-р Марлен Топчиян

Лекар Дентална Медицина

_________________________

Д-р Марлен Топчиян е млада и амбициозна. Завършва втора по успех във випуска си с отличие. Нейният фокус са директните естетични възстановявания и ортодонтията-лечение с брекети и алайнери. Преминава през многобройни курсове по съответните теми в страната и в чужбина и не спира да се обучава и развива в тези сфери. Широката усмивка, вниманието към детайла и топлото отношения са нейното ежедневие.

Работи в сферата на:

R

Дентална профилактика

R

Директни възстановявания

R

Ортодонтия

Д-р Никола Карапетров

Специалист по Орална Хирургия

_________________________

Оралната хирургия и имплантология за него са призвание! В стремежа си да осигурява възможно най-доброто и съвременно хирургично лечение за своите пациенти, Д-р Карапетров не спира да обогатява своите познания посещавайки многобройни семинари, курсове и обучителни програми в страната и чужбина. Изключителният му подход и професионализъм кара нашите пациенти да се чувстват сигурни и спокойни в неговите ръце.

Работи в сферата на:

R

Орална хирургия

R

Имплантология

Валерия Колева

Асистент

_________________________

Валерия е част от нашия екип от 2022 година. Тя ще Ви посрещне винаги с усмивка и ще се грижи за вашия комфорт през цялото време. Отговаря за стриктната подготовка на кабинетите за работа и допринася за гладкото протичане на работния процес. 

 

ACTIVE DENTAL PRACTICE

Д-р Мисак Топчиян

Основател и Лекар по Дентална Медицина

Д-р Марлен Топчиян

Лекар по Дентална Медицина

Д-р Никола Карапетров

Специалист по Орална хирургия

Валерия Колева

Асистент
 

ГАЛЕРИЯ

Искаш да запазиш час или да се консултираш с нас по твой дентален казус?

 

 

 

 

 

Твоето дентално здраве е наша грижа

 

 

 

 

 

 

 

Твоето дентално здраве е наша грижа